Om Oss

“Ikke alle er skrudd sammen likt, og mange lærer bedre i små grupper. Derfor har vi lansert privatistkurs i mindre grupper med tettere oppfølging.”

Arshad Jamil, Grunnlegger av Privatisthjelp

Hvem er vi

Privatisthjelp er levert av det sosiale entreprenørskap UNAK. UNAK har over fem års erfaring med å hjelpe skoleelever i alle trinn i realfag og språkfag. 8 av 10 av våre elever går opp 1-2 karakterer.

Våre privatistkurs holdes av engasjerende og dyktige kursholdere.

Vi har maks 15 elever per klasse og tilbyr personlig lærer til alle våre elever. Vi hjelper deg til å komme et steg nærmere ditt drømmestudie.

HVA TILBYR VI

Vi tilbyr privatistkurs av høy kvalitet til Norges beste priser.

Mindre klasser

Vi mener ikke alle elever lærer like bra i store klasser. Derfor har vi en maksgrense på 15 elever per kurs.

PL-inkludert i prisen

Du har kanskje hørt om Personlig Trener (PT)? UNAK tilbyr PT i skolefag, og vi velger å kalle det for Personlig Lærer (PL).  Vi har alltid to timer med en PL inkludert i prisen. Dette gir deg individuell oppfølging. Det er også mulig å kjøpe flere timer med PL til en rabattert pris.

Prøveeksamen

Hos oss er prøveeksamen inkludert i kurset. Her vil du få øvd deg på gjennomføring av privatisteksamen, og du vil få tilbakemelding og veiledning for å forberede deg til eksamen.

Gratis rådgivning

Du kan alltid ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp eller rådgivning for valg av riktig fag. Vi skal hjelpe deg etter beste evne.