Til deg som skal ta privatisteksamen

Det er mulig å ta eksamen i fag du ikke har fra før eller forbedre karakterene dine i fag du har tatt eksamen i tidligere. Det er også mulig å forbedre eksamenskarakterer mens du går på en videregående skole, og fortsatt få førstegangsvitnemål.
Som privatist er du ansvarlig for egen læring og utdanning, og du må selv melde deg opp til eksamen. Hos oss forbereder vi deg til privatisteksamen og hjelper det fra start til slutt.

1. Hvilke fag trenger jeg?

De aller fleste som tar privatisteksamen, gjør det for enten å forbedre karakterer eller for å fullføre vitnemål. Da er det greit å begynne med å finne ut av hvilke(t) fag dette gjelder. Ta kontakt med din videregående skole eller kontakt oss for gratis rådgivning.
Gratis rådgivning

2. Betal eksamensavgift

For å melde deg opp til eksamen som privatist, benytt PrivatistWeb for å finne dine fag. Dersom du ønsker hjelp kan du få gratis veiledning hos oss. Det er ditt ansvar å få meldt deg opp i riktig fag og betale eksamensavgift. Du kan melde deg opp til privatisteksamen to ganger i året. Fristen for å melde seg til våreksamen er 1. februar, fristen for høsteksamen er 15. september.

Eksamen gjennomføres i mai/juni og i november/desember. Datoene kan variere, så sjekk eksakte datoer for ditt fylke.

Gå til PrivatistWeb.no

3. Meld deg på

Da gjenstår det bare å kjøpe et privatistkurs. Vi har maks 15 elever per klasse og prisen inkluderer 2t med en-til-en privatundervisning for å gi deg tett oppfølging. Vi har Norges beste priser på privatistkurs.
Pris pr fag - kr. 6900,-